De hierna vermelde informatie geeft meer details over de samenstelling van het onderliggend beleggingsfonds 'Comgest Growth Europe EUR Z Acc' vanuit verschillende invalshoeken. Aangezien het intern beleggingsfonds 'AXA Invest4P Comgest Europe Equity Growth' 100 % belegt in een onderliggend beleggingsfonds 'Comgest Growth Europe EUR Z Acc' zal de samenstelling van dit laatste fonds volledig overeenstemmen met dat van het intern fonds AXA Invest4P Comgest Europe Equity Growth. Meer informatie kunt u terugvinden in het beheersreglement in de Tab "document".

Samenstelling

Bijgewerkt tot
 

Disclaimer

De informatie van deze pagina is geen beleggingsadvies in de zin van het financieel recht. Indien u zelf belegt op basis van deze informatie, zonder een verzekeringstussenpersoon te raadplegen, gaat het om een persoonlijke beleggingsbeslissing. Zonder zware fout of fraude kan AXA Belgium niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele (on)rechtstreekse schade voortvloeiend uit een mogelijk ongeschikte of ongepaste belegging die u zelf zou doen.

Klachten

Indien nodig, neem gerust contact op met onze dienst ʺCustomer Protectionʺ, Troonplein 1 te 1000 Brussel ; e-mail : customer.relations@axa.be. Indien u vindt dat u op die manier niet de beste oplossing hebt verkregen, kunt u terecht bij de Ombudsdienst Verzekeringen, de Meeûsplantsoen 35 te 1000 Brussel. U kunt zich ook altijd tot de rechtbank wenden.

Voor elke belegging wordt de intekenaar of kandidaat-intekenaar verzocht kennis te nemen van het beheersreglement en de algemene voorwaarden. Deze documenten zijn terug te vinden onder de Tab ‘documenten’.
Toevoegen vergelijking