Evolutie van de NIW

De netto inventariswaarde (NIW) van het intern beleggingsfonds is afhankelijk van de waarde van de onderliggende activa en van de volatiliteit van de financiële markten. Deze netto inventariswaarde wordt berekend door de totale waarde van het fonds te delen door het totaal aantal eenheden dat het bevat. De evolutie van de netto inventariswaarde is gebaseerd op rendementen uit het verleden en biedt geen garantie voor de toekomstige evolutie ervan.

Investeringspolitiek van het interne beleggingsfonds

De doelstelling van het interne fonds is om een participatie te bieden in één of meerdere actief beheerde compartimenten van een collectieve beleggingsinstelling, die hoofdzakelijk beleggen in een goed gespreide portefeuille van aandelen en obligaties op financiële markten uit de hele wereld. Hierbij gestreefd wordt naar een evenwicht tussen potentieel rendement en risico en bestaat uit een evenwichtig gespreide portefeuille.

In dit geval belegt het interne beleggingsfonds 'AXA Invest4P BlackRock Flexible Balanced' 100% in het onderliggende fonds genaamd 'BGF ESG Multi-Asset Fund Class A2 EUR' , waarvan u de details van de investeringspolitiek terugvindt onder de tab "document".

Kenmerken
Naam van de productengamma AXA Invest4P
Toepasselijk recht Belgisch recht
Land van herkomst van de fabrikant België
Naam van het interne beleggingsfonds AXA Invest4P BlackRock Flexible Balanced
Type van het interne beleggingsfonds Gemengd
Frequentie van de inventariswaarde Behalve in uitzonderlijke omstandigheden, wordt de eenheidswaarde van het fonds elke bankwerkdag berekend
Datum van de lancering 2/01/2024
Inventariswaarde bij de lancering 99,99 euro
Publicatie van de inventariswaarde axa.be
Munt EUR
Looptijd Onbeperkt
Minimaal investeringsbedrag geen minimum per intern fonds

Disclaimer

De informatie van deze pagina is geen beleggingsadvies in de zin van het financieel recht. Indien u zelf belegt op basis van deze informatie, zonder een verzekeringstussenpersoon te raadplegen, gaat het om een persoonlijke beleggingsbeslissing. Zonder zware fout of fraude kan AXA Belgium niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele (on)rechtstreekse schade voortvloeiend uit een mogelijk ongeschikte of ongepaste belegging die u zelf zou doen.

Klachten

Indien nodig, neem gerust contact op met onze dienst ʺCustomer Protectionʺ, Troonplein 1 te 1000 Brussel ; e-mail : customer.relations@axa.be. Indien u vindt dat u op die manier niet de beste oplossing hebt verkregen, kunt u terecht bij de Ombudsdienst Verzekeringen, de Meeûsplantsoen 35 te 1000 Brussel. U kunt zich ook altijd tot de rechtbank wenden.

Voor elke belegging wordt de intekenaar of kandidaat-intekenaar verzocht kennis te nemen van het beheersreglement en de algemene voorwaarden. Deze documenten zijn terug te vinden onder de Tab ‘documenten’.
Toevoegen vergelijking